вторник, 2 септември 2008 г.

ЧРД

Днес, 2 септември, се навършва една година от старта на този блог. Мисля, че той беше първият, който се специализира в новини само за Кайли Миноуг.
През тази една година се случиха много неща. И то такива, които преди въобще и не можех да си помисля.
Имам чувството, че когато дадох началото на този блог, много неща, свързани с Кайли, се отключиха. Само месец и половина след като започнах да пиша тук се осъществи първата ми среща с Кайли в Лондон по време на премиерата на "White diamond" миналия октомври. Последваха другите две срещи. Този път концертни.
Блогът събира информация от много източници. Почти ежедневно преглеждам няколко френски сайта за Кайли, няколко други чужди, както и събирам някои статии, появили се из Интернет. Опитвам се да не пропускам и печатните издания, отразили нещо свързано с Кайли. Напоследък търся и различни ремикси или неиздавани песни, които да качвам като линкове за сваляне. Много харесвам и рубриката за представяне на различни живи изпълнения, която пускам всеки четвъртък. Май не й обърнахте много внимание. За първия рожден ден на блога започнах да слагам и снимка на седмицата, обнових малко дизайна на сайта. Мисля, че така стана по-свеж.
Радвам се, че чрез блога се събрахме няколко човека, фенове на Кайли, които сме нейни верни поддръжници.
И занапред ще продължа да се занимавам с този блог и ще се стремя той да се превърне в един богат архив.
Помня как миналата година по това време чакахме с трепет излизането на "Х", вълнувахме се от голямото завръщане, после дойде турнето. Много емоции. Дано продължават и за в бъдеще.

3 коментара:

Анонимен каза...

Страхотно, браво, Влади! Странно, но имах усещането, че блогчето е по-старичко. Наистина си се постарал за тази една година - толкова много инфо си пуснал/написал/добавил. Адмирации за труда, който полагаш. А, и между другото, сайтчето наистина адски се освежи. Наистина останах много приятно изненадана като го видях, но така и не намерих къде да те похваля. Мисля, че сега си наваксах. ^-^ На рожден ден като на рожден ден - дълголетие и ползотворен "живот" пожелавам на блогчето (както и на теб, разбира се, но то се подразбира.. само че без кавичките). А за подарък - имаме си Кайли, какво повече? =)

Vladito каза...

И аз съм много доволен, че ентусизмът ми за търсене на нови и нови неща за Кайли не спира. Ще правя чести включвания тук. Ще се постарая да внеса доста голямо разнообразие за в бъдеще.

Анонимен каза...

Честито и още дълго да ни радваш с новини за Кайли.