четвъртък, 19 февруари 2009 г.

BRITs Awards 2009






Не съм гледал церемонията. Прочетох отзивите днес, като аз самият написах един. Кайли изглежда много добре. Не знам точно как се е справила като водещ, но клипчето от пародийното изпълнение на CGYOOMH е много готино.
-------------------------------------------------------------
В сезона на наградите се раздадоха и най-престижните британски отличия за музика – BRITs. Големият победител на вечерта бе уелската сензация на 2008-а Дъфи. Дребната блондинка гушна цели три статуетки за изпълнения с ретро елементи албум „Rockferry“. Само преди седмица пък тя отнесе и Грами за същата продукция.
Сред победителите ярко се отличиха Кание Уест за най-добър международен изпълнител и Кати Пери за съответната женска категория. Последната дойде лично да вземе приза си и предизвика истерия сред подрастващата аудитория. King of Leon пък взеха цели две статуетки – за международен албум и група.
Любимките на британците от Girls Aloud пък взеха приза за най-добър сингъл за големия си хит „The Promise“, заковал се директно под номер през изминалата година. Учудващо, Coldplay не успяха да се сдобият с нищо.
Специална почит бе отдадена на The Pet Shop Boys, който си тръгнаха с отличие за цялостен принос.
Водещи на вечерта бяха Кайли Миноуг и комиците Джеймс Кордън и Матю Хорн, които изпълниха пародийна версия на хита на австралийката „Can't Get You Out of My Head“.

2 коментара:

valich каза...

Kylie be strahotna na nagradite :D

valich каза...

Kylie be strahotna na nagradite :D