сряда, 3 юни 2009 г.

Kaйли - жена на годината


Кайли Миноуг е жена на годината в класацията на сп. "Гламър" (GlamourMagazine.co.uk).
Австралийската певица грабна и отличието за дама предприемач на 2009 г. за парфюмите с нейното име (KylieMinogueParfums.com) и колекцията бански костюми, която пусна на пазара.
Наградите й бяха връчени от състезателя от Формула 1 Джейсън Бътън на церемония в Лондон.
За Кайли тези отличия завършват една успешна година, в която отново намери любовта - този път в лицето на 30-годишния испански модел Андрес Веленкосо, и реши, че е крайно време да покори САЩ.
От 30 септември до 13 октомври тя ще обиколи пет американски града с турнето For You, For Me. Кайли ще има два концерта в Лас Вегас и три в Ню Йорк.
През 2006 г. Кайли Миноуг отново беше наградена от "Гламър". Тогава списанието я поздрави за куража в борбата с рака на гърдата.
24-годишната певица Кейти Пери отнесе наградата за дебют. Чернокосата американка изгря на музикалния небосклон с хита I Kissed A Girl.
Наскоро тя отново се събра с бившия си приятел Травис Маккой, фронтмен на групата "Джим клас хироус". Връзката им продължи две години и приключи в края на 2008 г., но чувствата между тях явно не са изтлели.
Маккой е три години по-голям от нея и миналото лято й беше купил пръстен като знак за бъдещо обвързване. Във видеоклипа на популярното й парче Hot`n`Cold тя играе булка, застанала пред олтара.
На наградите Бритс 2008 Кейти Пери беше обявена за най-добрата изпълнителка извън Великобритания.
Съдийката от британското музикално риалити X Factor Черил Коул беше избрана от "Гламър" за най-известното лице от телевизионния екран.
Наградата на списанието за най-добра комедийна роля беше присъдена на актрисата от сериала "Грозната Бети" Беки Нютън.
Американският певец Естел получи специалното отличие на мениджъра на списанието Джо Елвин.
Сп. "Гламър" вече е и на българския пазар. Главен редактор на изданието е Ани Младенова, която ръководи българския "Космополитън" от стъпването му у нас през 2004 г.На корицата на първия брой на "Гламър", който излезе преди броени дни, е актрисата Кейти Холмс.

Няма коментари: