сряда, 8 октомври 2008 г.

erogance.net

Kylie Minogue най-после преживя бившия си любовник Oliver Martinez и вече излиза с мъж, който е с 10 години по-млад от нея. Kylie вече ще се гушка с испанския супермодел Andres Velencoso. Тя очевидно си пада по подобен тип мъже, защото той изглежда досущ като Martinez. Двамата бяха официално представени като двойка на партито за рожденния ден на Dit Von Teese. Един от наблюдателите сподели пред Daily Mail: "Беше партито на Dita, но Kylie определено беше звездата. Хората обръщаха глави след нея и питаха за мъжа с нея".
----------------------------
Беше ми много интересно как българските медии ще интерпретират клюките за Кайли и предполагаемия й нов любовник. Не закъсняха преводните статии в различни сайтове. Слагам само един материал, за да придобиете представа. Иначе е достатъчно да се разровите из Интернет и ще се начетете на все неща в този стил по темата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Има ли смисъл да се коментирла това. Нека се концентрираме върху новият номер 1 в I Tunes - Womanizer :P

Анонимен каза...

kvo da my se koncentriram kat za ni6to ne stava!

Vladito каза...

Хаха!
Някои май решиха, че ще ползват блога за чужда пропаганда. :) Шегувам се, разбира се. Да й честито на колежката Спиърс. Да се надяваме скоро и Кайли да има такъв успех вместо да коментираме случайни фотосесии.

Анонимен каза...

О да време е нещо свежо да се появи за нея, че от към свестни новини сме наникъде напоследък.