сряда, 15 октомври 2008 г.

Списание "Hello"




През тази седмица Кайли е на корицата на бритнаската версия на списание "Hello". В новия брой тя говори за познати на всички ни теми. На първо място е Kylie X tour. За него споделя, че не е очаквала да бъде толкова дълго и мащабно, но обстоятелствата са се стекли по този начин. След двумесечната почивка целият екип с нови сили продължава към Южна Америка, Азия и Австралия за предстоящите там концерти.
На второ място се засяга отново възрастта на Кайли. Тя още веднъж повтаря, че е на 40 и е щастлива от този факт. Знае, че не е лесно да си на тези години в шоубизнеса, но мисли, че това в крайна сметка няма съществено значение след като си се доказал. Тук Кайли повтаря и друго: "Шест месеца прди да стана на 40 всички ми го натякваха. Тогава просто помолих да ме оставят да се насладя на моите 39."
На въпрос: "С какво би се занимавала, ако не беше певица?", Кайли отговаря, че най-вероятно щеше да продължи да оцелява като актриса. Увлича се още по фотографията и графиката. Като цяло казва, че е щастлива само в творческа среда. Голямата й мечта е да участва в пищен мюзикъл.

2 коментара:

Анонимен каза...

Снимките не са нищо особено. Много повече се зарадвах на тези от ресторанта, където носи късо черно яке и изглежда наистина феноменалко - както преди няколко години!

Vladito каза...

На третата снимка от горе надолу адски много ми прилича на Дани.