петък, 28 ноември 2008 г.

Кайли с Duran Duran


Много интересна новина се е появила преди два дни, но странно защо не съм я видял. По време на гостуването си в Южна Америка като част от Kylie X Tour, Кайли е имала среща с музикантите от Duran Duran. На срещата тя се е видяла с вокалиста Simon Le Bon и с кейбордиста Nick Rhodes. Тримата са говорили за новия звук, който Кайли иска да вкара в следващия си музикален проект. Duran Duran са култова група от 80-те, които имат наистина невероятни попадения. Надявам се да успеят да си сътрудничат с Кайли и да извадя пак наява така любимата ми "Impossible princess" от нея. Захаросаният поп вече трябва да отстъпи място.

2 коментара:

Анонимен каза...

Прав си, че захаросания поп трябва да го намали, но да не отиде към музикалният си стил от средата на 90-те, който беше някакъв инди полу алтърнатив брит поп рок. Тогава кариерата й беше много слаба, едвам когато се върна към денс музиката, отново стана №1.

Vladito каза...

И аз не искам песни като "Some kind of bliss" или "I don't need anyone", но хора като тези от Duran Duran могат да я върнат към парчета като "Breathe" или "Dreams", които, предвид днешния й статут, биха били възприети отлично, според мен. Но то не е казано, че ще направи цял албум с подобни песни. Едва ли ще минем без неща от рода на "Wow".