неделя, 24 август 2008 г.

Турнето продължава?

Все още нищо не е официално потвърдено от kylie.com или друг сигурен източник, но чилийският вестник "El Mercurio" вече е фиксирал датата 13 ноември 2008 година за спирка на турнето на Кайли в Южна Америка. Според същото издание концерти ще има и в Аржентина и Перу. Билетите би трябвало да бъдат пуснати в продажба на 30 август.
Евентуалното посещение в Южна Америка ще превърне Kylie X tour в най-мащабното турне на Кайли. Междувременно, австралийският вестник "Herald Sun" съобщава, че турнето на Кайли ще премина и в Сидни и Мелбърн.
"Причината все още да не съм определила конкретни дати за концерти в Австралия са, че не бях наясно какво точно да променя в сетлиста и въобще в цялостната стилистика на турнето.", заявява Кайли и продължава: "Сега вече знам. Ще оставя всичко да зависи от настроението на хората в залите и от това какво те искат да се случва на сцената."
Датите за Австралия трябва да бъдат обявени през тази седмица, като самите концерти ще се състоят през декември.

2 коментара:

Анонимен каза...

Интересно ми е на тези спирки дали ще има някакви промени в плейлистата или самото шоу.

Vladito каза...

Tя точно това казва. Смята, че трябва да се даде нещо ново на публиката. Освен това тур мениджърите й са наясно, че всички фенове вече имат по компютрите си концерта от 4 мюзик.
Очаквам и шоуто в Дубай.