сряда, 19 декември 2007 г.

Бързи новини 2

Съжалявам, че не съм особено изчерпателен тези дни, но нямам абсолютно никакво време, за да пиша, което ме кара да се чувствам виновен дори пред самия себе си. Сега имам малко повече и пускам няколко новини.
На първо място честитя на руснаците, които ще могат да гледат Кайли на 16 юни 2008 година в Москва и на 18-и в Санкт Петербург. Мисля, че до този момент нейно турне не е минавало оттам. По отношение на турнето имам да пиша още, че се очаква да има дата и в Япония. А на 20-и май, веднага след България, ще има концерт и в Истанбул. Доста се запълва графикът й през пролет-лято 2008.
На второ място трябва да спомена, че до този момент (6 седмици) физическият сингъл "2 hearts" е продал близо 90 000 копия. Ясно е, че няма да продаде милиони подобно на "Can't get you out of my head", но ситуацията на музикалния пазар е доста различна от преди шест години и легалното сваляне на песни от Интернет доста се вдигна, а нелегалното - двойно. От друга страна няма и как да сравняваме двете песни. Едната е хит, какъвто един изпълнител има веднъж най-много в кариерата си, а мнозина така и не успяват да създадат.

Няма коментари: