събота, 15 декември 2007 г.

Нещо полезно

До вчера не знаех, че Кайли има толкова фенове в България. Не че количеството е предопределящо, но все пак няма да е лошо, ако стадионът бъде пълен. Надявам се да липсват създания, които да коментират злостно. На концерта на Джордж Майкъл имаше някакви: "И му личи все пак, че е гей!" Тъпаци!
Трябва да сме по-активни, за да се случва нещо. Радвам се, че узнах вчера за съществуването на това мини пространство:
Ще очаквам и хората тук да станат по-амбицирани да измислим нещо наистина подходящо за посрещането на Кайли. Както казах на другото място вече, нека да съберем пари, да направим тениски с нейния лик, да купим цветя, да издигнем плакати и транспаранти, когато идва, и да я посрещнем на летището. Тя ще мине през ВИП-а, но нищо не ни пречи да проучим къде и кога точно ще се състои идването й, нали?
Има адски много варианти за някаква активност от наша страна. Надявам се да имаме съдействието на СМЕ, но за целта ни трябват добри хрумвания и повече организация.
Чакам предложения и нека да си пожелаем да няма неприятни изненади!
Качвам едно хипер любима снимка от "Body language".

1 коментар:

ianilye каза...

Подкрепям идеята, създадох групата наистина без точно определена цел, макар че имах представа, че рано или късно групата ще даде своя принос. Не бива и да се забравя, че тя е част от най-големия видео портал в България, което дава възможност за активно развитие на все повече и повече фенове на Кайли! Могат да се направят много неща, стига да се работи в екип. Присъеднинете се към групата, посещавайте блога на Влади! За Kylie!