неделя, 9 март 2008 г.

Без Кайли в "Мюзик айдъл" 2

Днес, от 100% сигурен източник, разбрах, че Кайли няма да бъде в "Мюзик айдъл" 2. Както знаете, организаторите на концерта на Кайли на 18-и май в София от СМЕ в лицето на Фънки, който по случайност е и член на журито на шоуто, гръмко тръби как тя щяла да изнесе майсторски клас на участниците. Но веднага след кастингите подобни изказвания намаляха осезаемо. Явно са искали само да трупат дивиденти на неин гръб, което не е особено професионално.
Та в крайна сметка от мениджмънта на Кайли са отказали тя да бъде в самото предаване категорично. Компромисният вариант е тя да поздрави участниците минути преди началото на концерта й зад кулисите. Но и в това няма 100% истина.
Тази новина се потвърждава и от факта, че на на 20 май Кайли ще има концерта и в Истанбул. Изглежда нереално на 17-и да е пяла в Букурещ, да пристигне на обед или следобед в София, да има концерта вечерта и на следващия ден да иде на крака в "Мюзик айдъл" 2 при условие, че само 24 часа по-късно ще пътува за Турция. Едва ли няма да направи пауза след два поредни концерта. Още повече тя няма реална продажба на албуми в България, където тиражът на "Х" да е 1500 бройки, най-вероятно.

1 коментар:

Анонимен каза...

едно по едно нещата почват да се разпадат...