петък, 7 март 2008 г.

Нови снимки

Пускам две нови снимки от вчера. Кайли изглежда доста свежа пред дома си в Челси, Лондон. Много ми допада и на двата кадъра. Явно почивката й се е отразила доста ободряващо.
И сега малко статистика: "In my arms" тази седмица е под номер 5 в Българския топ 100, което е страхотен успех. "2 hearts" достигна до върха преди месец и нещо в тази класация, което показва, че това е вторият топ 5 хит на Кайли у нас от "Х".
В Австрия и Швейцария сингълът е в топ 30 също.
Още добри новини. Одеве видях, че продажбите във Великобритания тази седмица продължават да вървят усилено. За момента "Wow" е до номер 8, а албумът - до 16 позиция.
Не бива да забравям, че в крайна сметка ще има концерт в Истанбул на 20 май т.е. веднага след София.
И още нещо за турнето: вече върви и радио реклама за концерта у нас. Аз лично я чух по радио "Нова". Звучат в нея "2 hearts" и "Kids". Отделно Фънки от СМЕ се яви във в-к "Труд" и в сп. "Макс", където говори за концерта на Кайли като за музикалното събитие на годината. По една случайност точно той беше този, който каза, че смятал, че тя щяла да дойде по един черен панталон и блуза и да мрънка пред една стойка с микрофон.

Няма коментари: