събота, 1 март 2008 г.

"All I see" - digital формат

Както знаете, в САЩ и Канада новият, втори сингъл на Кайли се казва "All I see". За да бъде съвсем в крак с модните тенденции отвъд Океана, Кайли записа втора версия на песента заедно с рапъра Mims. Парчето можете да чуете и изтеглите три поста по-надолу.
Според www.amazon.com сингълът ще се появи в дигиталната си версия на 11 март, което значи само след малко повече от седмица. За момента песента се котира доста добре, особено в Канада, където ротацията й е усилена, макар и не в най-подходящите часове на деня. Обложката на "All I see" също е взета от този сайт. Жалко, че е същата като тази на "Wow" и "In my arms". Засега няма никакви офицално потвърдени новини дали сингълът ще излезе и на физически носител в САЩ и Канада. В първата този формат загина преди няколко години, за жалост.
Мисля, че с пускането на три сингъла почти едновременно Кайли прави страхотен прецедент в музикалната история. Не мисля, че някой до този момент е бил чак толкова продуктивен. От друга страна това малко обърква по-незапалените фенове. Ще видим какви успехи ще пожъне.

Няма коментари: