вторник, 20 май 2008 г.

Кайли във Виена 2

1. Това е началото на концерта, което, за жалост, в София не успяхме да видим. Определно е много по-ефектно Кайли да се появи, прикрепена към огромен ринг и десетки кабели към нея. Това идеално пасва на настроението на откриващата песен "Speakerphone". Точно затова виенското начало беше адски експлозивно:
2. Качвам още една снимка от мажоретната част, както аз я наричам:
3. Още нещо, което не можа да се види в София - прословутият череп, върху Кайли излиза по време на изпълнението на "Like a drug". Адски ме кефи това и мисля, че е супер провокативно измислено. Самият контраст между Кайли и този череп е страхотен. На първата снимка се вижда ясно как пие някаква течност преди изпълнението на "Slow". Още веднъж искам да кажа, че съм възхитен от този аранжимент:
4. Двете беквокалистки на Кайли се казват Dawn Joseph и Roxanne Wilde. Чернокосата ме впечатли адски много с външността си. За жалост, не й позволиха да се изяви особено солово, но беше много топла и подпомагаше за доброто настроение в залата:
5. Отново двете в трио с Кайли по време на "Kids":
6. Японската част. Това беше абсолютна магия и разкош. На първата снимка се вижда пирамидата, в която Кайли влиза за изпълнението на "Come into my world" (Fischerspooner remix). Около нея обикалят танцьори, облечени като самураи, а върху клетката след миг ще се качат акробати, които направиха извън човешките възможности номера. На втората снимка се виждат хилядите розови пухчета, които се рапзиляха от тавана върху хората най-отпред. Идеално се връзваше това с японския стил. На последната снимка от тази част виждате колко Кайли е красива по време на това изпълнение на "Nu-di-ty".
7. Снимка от излизането на Кайли на сцената за баладичната част, която включваше божествената нова песен "Flower" и "I believe in you". Това, определено, не ми е любимият тоалет:
8. Още една снимка от латино частта, която за мен е най-бе
зинтересната в цялото шоу: 9. По време на изпълнението на "Love at first sight" буквално останах без глас. Песента просто влезе в кръвта:

Няма коментари: