сряда, 28 май 2008 г.

ЧРД, Кайли! :)

След като в Австралия вече 28 май 2008 година е в историята, в България аз чак сега имам възможност да напиша: "Честит рожден ден, Кайли!" По-добре късно, отколкото никога. Освен това нали има поверие, че 40 годишнината не се празнува. Но стига оправдания. Преди 40 години в Мелбърн в семейство на балерина и счетоводител се ражда тяхното първо дете - Кайли Ан Миноуг.
Доста бързо лети времето. Кога е пяла "I should be so lucky", а кога е записвала "In my arms". 21 години музикална кариера за 40 години живот не са малко. Да не говорим за първата поява под светлините на прожекторите като цяло. Важното е, че Кайли е успяла да се съхрани като позитивен образ през годините. Надявам се това да се случва и през следващите 40. Да няма повече индикации за болести, да не спира да се занимава с музика, колкото и егоистично от страна на феновете да е това и да открие пълното щастие в личния си живот. Няма значение дали това ще е със или без дете, със или без Оливие и т.н.
Честит рожден ден, Кайли! Благодаря ти за всичко!

3 коментара:

Анонимен каза...

Да и е честито на женицата. Много добра снимка си избрал!!!

Анонимен каза...

Честито, честито. Днес със срам я видях сред снимките на рождениците в IMDb-то и.. макар че бях позабравила за РД-то й, денят придоби един по-специален характер. Да си НИ е живичка и здрава и да ни радва многоо години занапред. ^^ Много щастие, Кайли - заслужаваш го! (не, че ще ме "чуе", но.. :) )

Анонимен каза...

oh ne sum vlizal skoro tyk, no i az da se zapi6a s pojelaniqta makar i na paterici.
4RD Kylie!!!!
Vsi4ko, koeto iskah da kaja ste go kazali ve4e taka 4e tova e ot men.