сряда, 7 май 2008 г.

Кайли в Париж

Както знаете, снощи мина първият концерт от "Х" турнето. Кайли смени доста тоалети, изпя много песни. Траклистът е доста странен. Поствам го в края. Има цели три нови песни. Освен това звучат и доста от новия диск. Не е особено подходящо да чуваме за финал неизвестни песни като "All I see" или "No more rain". Тях ги познава само твърдата й аудитория. За мен лично е чудесно, че звучи "Sometime samurai". Много е свежа. Имам забележки и към подредбата на песните. В някои моменти новите песни натежават.
Визията на Кайли е добра. Няма как да подмина факта, че дрехите, които Жан-Пол Готие й е дал, са втора ръка, че даже и трета предвид това, че са модели от 2006 година. Очаквах нещо уникало сътворено за нея. Освен това кой е измислил прическата. Това не е вид за сцена и денс песни. По време на изпълнението на "Wow" има доста динамика и забава. Това май е и най-секси визията на Кайли.
Слагам и няколко снимки плюс клипче от различните изпълнения.
Траклист:
Act 1 :
Speakerphone
Boombox (intro only)Can't Get You Out of My Head
Ruffle My Feathers
In Your Eyes
Act 2 :
Heart Beat Rock
Wow
Shocked
Act 3 :
Like A Drug
Slow (with excerpt from Free)
The One
2 Hearts
Act 4 :
On A Night Like This
Kids
Step Back In Time
In My Arms
Love At First Sight
BREAK
Act 5 :

Sometime Samurai (projection)
Come Into My World (Fischerspooner)
Nu-di-ty
Sensitized
Act 6 :
Flower
I Believe In You (ballad)
Cosmic
Act 7 :
Loveboat
Copacabana
That's Why They Write Love Songs
Spinning Around
CALL BACK :
No More Rain
All I See
Total : 30 songs (+ Boombox)

6 коментара:

Анонимен каза...

Wow, wow, wow!
Първо - изглежда страхотно. Особено последната снимка е смайваща..О.о в най-най-положителния смисъл на думата. Но..
Второ - що за трак листа е това? Новият албум - ОК, това се знаеше отдавна.. че ще наблегне на него и ще изпее (едва ли не) всяка песен от него. Но останалите песни - WTF?!- някои от песните са накои от някъде си.. т.е. "изровени" от някой албум + това с новите песни - ааадддски е шантаво.
Лично на мен ще ми е доста "тежък" преходът м/у 1-ви и 2-ри акт, поради простата причина, че това са едни от най-недолюбваните ми песни (но това си е лично мой "проблем"). Обаче, връщайки се на останалите песни.. 5-6 от тях са ми мноого-мнооого мъгляви - да не кажа, че нищо не ми говорят. При все, че все пак съм от хората, които познават поне студиините й албуми - това не говори добре за подбора. Поне на пръв поглед така изглежда.
Останалото изглежда прекрасно и адски надъхващо. Определено разчитам на подлудяваща атмосфера и великолепно представяне. ^^

Анонимен каза...

Разочарован съм от визията, едва 2-3 тоалета са по мой вкус. Да не говорим за лилавият ужас, който изглеждаше страхотно в черно и бяло. Относно песните, изключително се радвам, че ще бъде изпят CIMW Fisherspooner remix, просто е велик този трак. Доволен съм за Shocked и очаквам да чуя IMA естествено. От клипчето не ми допадна начина по-който ще бъде интерпретирана WOW, която ще мязи на диско. Краят наистина е изненадващ, в този момент дори и на LAFS бих се израдвал за край :D Чух положителни работи за новата Ruffle My Feathers, очаквам да я чуя. Copacabana можеха спокойно да ни го спестят! А да и дето споменава Влади и аз се надявах за по-свестна прическа. Абе като сме на място ще забравим за тези детайли и ще се кефим на макс, но сега ми правят впечатление.

Анонимен каза...

Оу, the big Mr. fan-Feathers... ^^
Съгласна съм с теб за последното - на концерта ще си бъде като на концерт! Колкото до лилавото - не е толкова зле.. от далеч. ;-)

Vladito каза...

Много ме е яд и мен за дрехите. Сякаш са втора употреба. Освен това повечето не си отиват хич с прическата, но какво ли всъщност би отивало на подобна фризура?
Сега изгледах още доста клипчета и мисля, че новите песни може би са знак за преиздание на албума. Дано се окажа прав. Странно ми е, че няма песен от "Kylie Minogue" '94.

Анонимен каза...

А мислех, че аз съм най-недоволен от прическата :D Най-си ме кефеше на Fever с плитката, която беше от изкуствено коса, жалко че не пробва пак нещо подобно. В момента изглежда като бабка!

Анонимен каза...

порно галереи негритянок
криодеструкция эрозии секс
3gp огромные сиськи
порно видео zip
красивое порно красивые девушки