петък, 4 юли 2008 г.

Кайли с орден 2

Преди няколко часа написах моята новина за това, че Кайли е получила Ордена на Бритнаксата империя. Сега намерих отзив и в сайта actualno.com:
"Поп певицата Кайли Миноуг - бивша звезда от сапунени сериали, превърнала се в една от най-продаваните изпълнителки в света, получи Ордена на Британската империя на церемония в Бъкингамския дворец. Кайли беше включена в традиционния списък с отличията, които британският кралски двор традиционно раздава по това време на годината. Сред тях са и рицарските звания.
Отличието й бе присъдено за приноса й към музиката, предаде Ройтерс. Орденът на Британската империя бе връчен на певицата от принц Чарлз, който заместваше майка си, кралица Елизабет Втора. 40-годишната певица беше облечена в кремава рокля и разговаря в продължение на няколко минути с британския престолонаследник, след като той я закичи с ордена.
"За мен е невероятна чест да получа тази награда. Тя ме кара да се чувствам скромна и същевременно много горда от признанието за работата ми, която обичам толкова много", е споделила Кайли Миноуг."
През май Кайли Миноуг бе удостоена и с най-високото културно отличие на Франция - Орденът на изкуствата и литературата."

3 коментара:

Анонимен каза...

Concentrate to the things that could give information to the people.

Анонимен каза...

Айде сега, чак няколко минути не беше, ама и аз тея дни ги пиша подобни, та да не дрънкам много :D

Анонимен каза...

Да е жива и здрава нашата Кайли. Напълно заслужено получава ордена. Постигна толкова много. Kylie, I love you, my dear.