четвъртък, 31 юли 2008 г.

"Too much of a good thing" Live


Днес съм подготвил едно много интересно представяне на една още по-интересна песен. Ще ви върна доста години назад - около 16, за да проследим това чудесно изпълнение на Кайли. То е по парчето "Too much of a good thing" от излезлия през 1991 година албум "Let's get to it". Турнето, на което е претворявана и въпросната песен носи същоот име. Лично за мен именно с този диск Кайли тръгва към по-експерименталната част от своето творчество. В никой друг неин албум не е имало толкова фънк. Страшно много й отива този стил.
Специално "Too much of a good thing" е една от любимите ми песни на Кайли като цяло. Много е интересна като конструкция. Освен това, особено в албумния запис, гласът на Кайли е почти 100% част от хоровата партия, което рядко се случва.
Toва турне е доста критикувано, защото приличало на "Girlie show" на Мадона. Има известни прилики в танцовите движения и в идеята на костюмите, но Кайли никога не е била вулгарна на сцената. Много ми харесва колко е подвижна по време на това изпълнение.

Няма коментари: