четвъртък, 17 юли 2008 г.

Новини

Жалко, че нищо интересно не се случва около Кайли в последните седмици. Няма какво да се пише тук, а и из всички форуми, посветени на нея. И официалният й сайт го е закъсал откъм новини. Но е нормално след като тя е на турне. Какво да й се случва? Обикаля залите или стадионите всяка вечер или през вечер в зависимост от програмата, почива си и посел всичко се повтаря.
Все пак е излязла някаква лимитирана серия на някаква книга, посветена на нея. Изглежда много странно - като пощенски плик и освен това струва "приятните" 250 паунда. Това ще рече около 620 лева.
На второ място трябва да се спомене, че има нова статуя в Музея на Мадам Тюсо. Грозна е по мое мнение (слагам обработена нейна снимка). Би следвало да наподобява червената рокля от сегапното турне, но нито е червена, нито Кайли е Кайли.
Има слух, че в предстоящото си турне Мадона щяла да използва част от "Speakerphone". Знаех си, че я е яд, че не е намерила тя такава песен. Но мисля, че е само инсинуация.
Накрая да кажа, че остават два концерта от турнето в Манчестър, четири в Нюкасъл и седем в Лондон. С това ще приключи европейската част. Мисля, че скоро австралийците ще се насладят на качественото й шоу, но още няма точни дати.

5 коментара:

Анонимен каза...

Vladi, statyqta ne e nova, samo roklqta e nova. Statyqta e originalnata s 4ervenata roklq na lynata ot Homecoming. :)

Vladito каза...

Значи просто са я преоблекли и то с грозна дреха! :)

Анонимен каза...

I'm thankful with your blog it is very useful to me.

Анонимен каза...

Вярно много зле изглежда!

Анонимен каза...

Всъщност не е баш нищо интересно да не се случва около Кайли. Бе потвърдено неофициално, че тя планира да занесе турнето си в Австралия. Дано да е вярно. Освен това се появиха и нови слухове. Познайте от три пъти на каква тема.