неделя, 21 октомври 2007 г.

Турне 2008!

Още преди няколко месеца се завъртяха слухове за евентуално турне на Кайли през 2008 година. Ето че днес тази догадки намират по-сериозни потвърждения. Ето и статията от www.actustar.com, на която се базира по-нататъшната информация в този пост:
"Кайли Миноуг се завръща на сцената освен с нов албум и документален филм и с грандиозно световно турне, планирано да отбележи нейния 40-годишен юбилей. Досега Кайли ни представи част от своето завръщане чрез сингъла "2 hearts", посветен на тайствен непознат и със сочения за сензационен предстоящ на 26-и ноември албум "Х". С тези предстоящи концерти звездата иска да се реваншира на феновете си за някои от отменените концерти през 2005 година, когато бе диагностицирана с рак на гърдата. Като основен помощник в турнето Кайли ще има нейния близък приятел и стилист Уилям Бейкър. Той довери пред вестник "Сън": "През февруари с Кайли ще се върнем в студиото, защото искаме да изпипаме нещата да са готови и стартирали до юни 2008 година." Времето не е много и скоро феновете ще могат да букират своите места из големите зали. "Ще бъде нещо абсолютно грандиозно и пищно!", продължава Бейкър. Очаква се тези спектакли да са по-авангардни и от "Showgirl".
След болестта си Кайли иска да намили малко темпото на работа след като толкова години е била съсредоточена само в нея. Сега тя е решила да нормира работния си ден от 9 до 17 часа.
Съвсем скоро предстои и изявата на Кайли във Франция в тамошната версия на "Стар академи" заедно със Селин Дион на 7 ноември."
______________________________________
Новината за турнето е наистина невероятна. След първата ми среща с Кайли апетитът ми за още е двоен. Надявам се скоро да излязат датите и дните, в които ще се пуснат билетите в продажба.
Пускам и една от сниките с перфектно качество от премиерата на филма.

Няма коментари: