сряда, 24 октомври 2007 г.

dnes.bg

Противно на слуховете, че Кайли Миноуг смята да слезе от сцената, сексапилната австралийка реши да си направи най-хубавия подарък за 40-годишнината си през 2008-ма - грандиозно световно турне, съобщи mp3.bg.
Кайли, която съвсем наскоро направи страхотно завръщане с уникалния сингъл '2 Hearts', смята да стартира турнето на 28 май следващата година.
Още отсега тя мисли как да направи всичко възможно, за да може концертите да са по-пищни отвсякога и точно поради тази причина е ангажирала дизайнера Уилям Бейкър.
Самият Уилям споделя пред британския вестник „Сън“, че е изключително зает покрай ангажиментите си към Кайли и обещава шоуто на всеки един от концертите от предстоящото турне да е "знаменит и невиждан".
Както знаете, австралийката скоро ще издаде нов албум, озаглавен "X". Очаква се това да се случи следващия месец. Но въпреки желанието си да се завърне грандиозно на сцена, предвид дългото и доста мъчително лечение от рак на гърдата, Кайли си е обещала да не работи по много.
"Обещах си да не се преуморявам и да не работя до късно. Мисля да работя както повечето хора от 9:00 до 17:00 часа, а не както преди - от 5 сутринта до 2 през нощта на следващия ден. Това са промени, които трябва да направя, защото аз самата мога да стана най-големия си враг. Нужно е да намеря хармония между личния си живот и работата“, сподели тя.
За още информация:

Няма коментари: