понеделник, 1 октомври 2007 г.

Новини от последните дни


В последните дни нямах особено много време да пиша, а се случиха доста неща.
На първо място излезе трейлърът към филма за/на Кайли "White diamond". Както вече съобщих, той ще се появи на екраните на 16 октомври, а на 10 декември (страхотен Коледен подарък) ще е на пазара на двойно DVD, съдържащо един концерт от последното турне плюс самия филм. Към този пост прикрепям и плаката за филма. Много е изчистен и красив, както и самият трейлър, който хем има блясък, хем чисто човешка емоция.

На второ място са новите песни. Освен вече познатите "Stars", "In my arms", "Sensitized", се появиха още демо версиите на "2 hearts" и "Likе a drug". Първата е все така отчайваща, но втората е доста смела и интересна - саксофон, беквокали, забавени части. Хубава песен е. Дори мисля, че би могла да е сингъл. Ето и линк за слушане към нея:
Не бива да пропускам, че режисьор на видеото на "2 hearts" e Dawn Shadforth. Той е правил още "Spinning around", "Can't get you out of my head", "In your eyes", "Chocolate".
На четвърто място трябва да се спомене, че Кайли се колебае в момента за втори сингъл между "In my arms" и "Wow". Искрено се надявам да е втората, макар че не съм я слушал. Просто първата е много слаба.

Няма коментари: