четвъртък, 4 октомври 2007 г.

Кайли се вдъхновява от drag queens!


Преди малко се появи информация за клипа на "2 hearts" и веднага я препредавам, превеждайки от френски.
"Кайли Миноуг току-що приключи със заснемането на своя нов клип "2 hearts". За този клип 39-годишната певица се преобразява като drag queen. Червени устни, огромна руса перука, черен латексов костюм са само малко част от визуалните изненади на Кайли за феновете в този проект.
Снимките са се състояли в студио "Shepperton" в Лондон. Вестник "Сън" добавя: "Това е нещо наистина грандиозно и много различно от всичко, което Кайли е правила преди. В черния си костюм изглежда величествена и голяма, а е едва 1.54 см." Същият източник разкрива и част от самия клип: Кайли се разхожда и танцува на пода, а след това и върху пиано." Звездата отдавна имала идея за подобен стайлинг - още от преди месец, когато се забавлява в модния гей клб "BoomBox" в Лондон, където се изявяват drag queens.
Създатели на костюмите в клипа са Gareth Pugh и Christopher Kane."


И накрая една справка за новите песни: 13 на брой, като в "Дейли мейл" се появи ексклузивна рецензия за всяка от тях. Като най-интеренси подорбности от нея могат да се споменат по-фрапантните неща. "All I see" е с R&B звучене и рецензентът казва, че това е песен, която би стояла много добре в албум на Бионсе, например. В нея гласът на Кайли е доста по-дълбок, като така ще спрат някои дългогодишни критики за едностранчивостта на нейните вокални способности. Мен лично много ме заинтригува "Nu-di-ty", която била по-скоро като ремикс - с много хаус елементи и отделни моменти с пеене. Любопитно е, че има записани звуци от слон. Прави впечатление и използването на арфа, саксофон и орган в някои от песните - нови инструменти аранжиментие на Кайли досега. С много положителни отзиви и с леки биографични елементи е баладата "Cosmic", kakто и "No more rain". Има време до 26 ноември и се надявам "Х" да не излезе предварително в Интернет.

Няма коментари: