събота, 13 октомври 2007 г.

actualno.com


Първият албум на Кайли Миноуг след борбата й с рака на гърдата ще излезе в целия свят на 26 ноември и ще бъде издаден от звукозаписната фирма И Ем Ай, съобщи сп. "Билборд", цитирано от Ройтерс. Десетият албум на австралийката ще се казва "X".
Първи в него е
сингълът "2 Hearts", който ще може да се свали от интернет на 5 ноември. Засега не е определена датата, на която той ще се появи в Северна Америка.
Поп звездата е ангажирала за работата над новия си
албум Калвин Харис, Groove Armada, Бой Джордж, Теди Райли, Аманда Гост и Scissors Sisters, но не е известно кои техни приноси са влезли в окончателния вариант на албума.
Предишната тава на Кайли - "Body Language" - излезе през 2003 г. Изпълнителката се снима и в документалния
филм "Бял диамант", който проследява завръщането й към изпълнителското изкуство след операцията й от рак през 2005 г.
_______________________________
Доста такива публикации виждам напоследък из български сайтове, а и из печатните медии. Това само може да ме радва, тъй като интересът към Кайли и в България се завръща с голям интензитет. Също така ми се струва, че и "Вирджиния рекърдс"/"Аминато мюзик" ще издадат на преференциална цена новия албум "Х", както направиха с предните "Body language" и "Ultimate Kylie". Абсолютно същото инфо чух преди минути и в новинарската емисия на Нова телевизия "Календар".
Слагам и още една снимка от сесията за "Glamour".

Няма коментари: