неделя, 28 октомври 2007 г.

"Х" - новини!

Въпреки че не бих искал албумът на Кайли да се появи цял месец преди издаването си из Интернет, ето че това постепенно се случва. Вчера излязоха по около 30 секунди от всяка от новите песни. Обнадежден съм още повече, че албумът наистина ще има огромен успех. Просто песните са невероятни. До този момент от това, което чух все пак, мога да дам прогнози за "All I see", "Speakerphone", "The one" (!), "Like a drug". Единствената, която ми прозвуча откровено неприятно, е "Heart beat rock". Но една на общия фон от тринадесет е отлично постижение. Много съм доволен, че времето до 26-и ноември се топи бързо и скоро ще мога да държа изцяло нов албум на Кайли в ръцете си след четири години на чакане и мнгоо перипетии. Предлагам два линка в края на поста: единият е от бразилския сайт на Кайли, откъдето можете да свалите по 30 секунди от песните, а другия - от някакъв сайт за слушане, който успях да намеря. жасно съм се вманиачил по "The one". Тази песен направо ме докосва отвсякъде: супер чувствена, по-лежерно-електронна. Точно по мой вкус. Надявам се да е сингъл. Имам и предчувствие за това, тъй като в предното представяне на четири песни от албума, именно тя беше сред избраните.
Друго ново и интересно е, че във варианта на "Х", който ще се продава в iTunes, ще има и четиринадесети бонус трак, наречен "Magnetic electric".
На 10 ноември пък по британската телевизия ITV1 ще се излъчи "Kylie show", в което, надявам се, ще стане въпрос за новия албум и ще се изпълня някоя и друга песен. Дотогава Кайли ще е взела участие и във френското "Стар академи" заедно със Селин Дион, а и според много слухове - в ЕМА на Мтв в Мюнхен на 1 ноември, този четвъртък. Прякото предаване на последните започва в 22 часа наше време. До дни трябва да се появи и броят на "Кю" с Кайли на корицата, от който очаквам нови и страхотни снимки. Доста медийни изяви се насъбират за Кайли. До този момент тя винаги е имала добри стратегии за налагането на своите албуми. И сега започват нещата мощно. В началото на 2008 година ще видим и реакциите на американския пазар, когато "Х" се появи и там през февруари.
Свали "Х" preview:
http://www.kylie.com.br/index2.php?pag=news/vernews&cod=1702#1702
Чуй по 30 сек. от отделните песни:
http://kieku.net/content/?program=kieku&service=Arealtone&view=find&artist=Kylie%20Minogue
Да си спомним за отминалто лято с една фотография от сесията за "H&M".

Няма коментари: