събота, 19 януари 2008 г.

Кайли пристига със 17 тира

Предстоящият концерт на Кайли Миноуг се очертава като едно от най-големите музикални събития през тази година. Певицата ще дойде у нас с цели 17 тира с костюми, сцена, декори, осветление, личен екип, разкри пред "Монитор" Димитър Ковачев-Фънки.
Той е един от собствениците на промоутърската компания "София Мюзик Ентърпрайзис", която води у нас звездата. "За първи път в моя доста голям опит на промоутър ми се случва, един вокалист да идва за концерт със седемнайсет тира. Аз си представях - едно сако, едни обувки, изгладен панталон и да почне да мрънка на сцената. Но в случая говорим за нещо грандиозно. Тази жена е голяма работа. Кой да очаква толкова дух от това миньонче", заяви Фънки. Още със съобщаването на новината за гостуването на Кайли Миноуг у нас от екипа на "София Мюзик Ентърпрайзис" разкриха, че се очаква шоуто да е грандиозно като танцьори, сценография, светлинни ефекти. Цели две години са продължили преговорите с певицата, докато накрая успяха да я навият да дойде в България. "Извадихме голям късмет, че сега прояви интерес да ни включи в турнето си. Това е много труден артист", допълни Димитър Ковачев. Концертът на Кайли Миноуг ще е на 18 май на стадион Локомотив.

---------------------
С тази статия за пореден път се убеждавам с тоталната неграмотност на българските промоутъри. Значи от СМЕ са водили преговори с Кайли от две години (абсолютно невъзможно, та тя беше болна и не беше споменала за турне до средата на 2007 година), но не са гледали нито едно нейно ДВД, за да видят какво прави на сцената. Очаквали да мрънка, да бъде със сако?! Що за идиотии? Как може такива хора да говорят за Кайли като артист, а да не знаят нищо за творчеството й, да бълват неграмотност и глупости и да формират мнение? Изключително възмутен съм. Знам много добре обаче, че няма да стане нищо, дори и ако им пиша или говоря директно с тях. Просто нямат срам и никой няма да ми обърне внимание. Много се дразня на такива неща, а те са публикувани на челно място в най-големите сайтове. Тази статия е от дир.бг

Няма коментари: