сряда, 9 януари 2008 г.

Новини, идеи, мисли

Чудех се какво да ви кача тези дни. Няма нищо интересно като новини, макар и да съм сложил тази дума в заглавието на поста. Просто нищо не се е случвало. Нормално е. Мисля, че е затишие пред буря обаче. Все пак ни чакат засега два клипа на два нови сингъла. Дано до месец ги видим, макар и аз да смятам, че ще е дори по-рано. Освен това Уилям Бейкър беше казал още отдавна, че през февруари с Кайли ще се върнат в студиото, за да направят някои лайф версии за турнето. Освен това ще започне или би трябвало да започне промоцията в САЩ. Надявам се да отиде да попее малко и там, но нека не е "2 hearts" този път. Малко много ми дойде вече с нея. Иначе по графата идеи какво да кажа. Нека в скоро време реално започнем да обсъждаме конкретни идеи за посрещането на Кайли в България. Знам, че до 18-и май има много време, но все пак можем да се организираме, за да ни е готово всичко. Мислех си да се свържем с СМЕ и да ги помолим за съдействие като организатори да ни намерят зала и да си направим една "Кайли" вечер някъде: песни, клипове, фенове и т.н. приятни неща. Идеята за фланелките и посрещането на летището остава, нали? Аз намерих къде да ги направим. Струва около 25 лева на тениска - бяла или черна с лика на Кайли. Предлагам този лик да е обложката на новия албум.
Да кажа и друго. Новото ДВД вече се продава в България т.е. внесено е от "Анимато". Струва 60 лева. Вчера го взех обаче последното от "Александра" при "Славейков". Може и на други места да го има. Проверете!
Какво още да ви кажа с този пост. Пускам ви два линка. Първият е към някакви фен ремикси на "In my arms". Не са добри обаче, но да се намирам на приказка и аз.
Вторият линк е към три мр3 файла от концерта "Money can't bye": "CGYOOMH", "Slow", "Red blooded woman".
Пускам и една промо снимка от "Х", която не бях виждал.
http://www.zshare.net/download/6281808064b917/
http://sharebee.com/75fd30e8

1 коментар:

Анонимен каза...

Изпълненията към Money can't buy са страхотни, много се радвам, че успях да си го намеря това DVD у нас. Иначе нямам търпение за клипа към IMA!!!