петък, 18 януари 2008 г.

Новини за "Wow"

Тази седмица Кайли е в L.A. за снимките на клиповете към двамата нови сингъла "Wow" и "In my arms". И двата ще се появят на 18 февруари като физически сингли и за дигитално сваляне. Засега имат само радио промоция. Обявлението за дата 18-и февруари, което е само след месец, ме кара да мисля, че до края на този ще можем да видим вече клиповете. Да не забравяме, че обикновено даже един клип излиза дори цял месец преди пускането в продажба на сингъла, за да набере скорост от радио, телевизионна и Интернет ротация.
Тъй като Мартин помоли, слагам папрашките снимки от видеото към "Wow". Не че се вижда нещо особено на тях, но все пак да ги имаме за архив. Надявам се скоро да има и по-добри.
Към сингъла ще са включени в различните му формати следните песни: "Cherry bomb", "Do it again", "Carried away" плюс ремикси на CSS, David Guetta и MSTRKRFT. Както виждате, песните се припокриват в известна степен с тези от физическия рилийз на "In my arms", но това е нормално предвид, че двата сингъла излизат по едно и също време. Очакваме тогава да видим и какво ще пуснат за промо в САЩ.

3 коментара:

Анонимен каза...

Vladi popravi se! Ne e v Las Vegas, a v Los Angelis :)

Анонимен каза...

Na 30 Qnyari 6te e premierata na WOW v Angliq!

Vladito каза...

Izvinqvam se za greshkata za Las Vegas i L.A. :)