вторник, 29 януари 2008 г.

"In my arms" - премиера

Абсолютно изненадващо за мен днес първо се появи клипът на "In my arms" вместо този на "Wow", който е обявен за утре. С две думи само ще кажа и за неговото промо. Най-напред ще се появи в сайта www.perezhilton.com. Официалната телевизионна премиера ще е по английския Канал 4 в 23.05 часа местно време. Та да се върна на клипа на "In my arms". Доста е авангарден. Изглежда точно по начина, по който си го представях. В някои моменти визията на Кайли напомня леко на тази с накъдрената коса от "Confide in me". Обичам такива препратки. Самото видео е доста авангардно. Не можах точно да преброя колко визии сменя Кайли. Струва ми се, че са пет-шест. Изключително оригинална е тази срещу огромния вентилатор. Доста любопитен и мисля, че до този момент не срещан по клиповете атрибут. Надявам се чрез този клип албумът да се върне доста напред в класациите, защото сега е доста назад, а тепърва започва да се развива. Малко позакъсняха клиповете. Трябваше отдавна да се излезли след като "2 hearts" не успя да впечатли особено. Хубаво е да се експериментира, но хората очакваха за голямото завръщане на Кайли по-познат стил. Ще видим и на 18-и, когато излязат синглите на "Wow" и "In my arms", какво ще стане. Би било страхотно да имаме осми номер едно сингъл.


4 коментара:

Анонимен каза...

Mnogo qk klip. Stra6no mn mi dopadna kato viziq i kato cqlo. Pozdravleniq na Kaili i na tezi, koito sa se potrydili nad videoto na IMA.

Vladito каза...

И аз страшно много го харесвам. Мисля, че е супер оригинален. Допадат ми такива по-нестандартни идеи. Можеха на моменти да го разнообразят. А и много искам Кайли да направи някой клип със сюжет, с повече действие, но явно самият й имидж е малко по-друг и режисьорите не я виждат по този начин често.

Анонимен каза...

Много приятно бях изненадан и много повече ми допада от този на WOW. Дето викаш с къдравата коса напомня за времената на Confide in me. Абе какво да кажа, освен браво! С такива клипове трябваше да се завърне, а не с неуспешния експеримент на 2 hearts.

Vladito каза...

Не мисля, че "2 hearts" беше неуспешен. Имаше доста масирано присъствие от всяка една гледна точка. Дори класациите го сочат. Междудругото, миналата седмица именно "2 hearts" оглави Бг топ 100 след като доста време се въртеше в топ 5. Браво!
Но при всяко положение, хората я харесват повече като малко авангардна и бляскава поп принцеса, отколкото в онази светлина с Kish Mouve.
Ето защо "In my arms" е страхотен избор за втори сингъл, макар и да не ми е кюбима. Просто си личи колко повече заряд има.