петък, 4 януари 2008 г.

Кайли вече няма да върти дупе

Кайли Миноуг ще се представи с нов и не толкова провокативен имидж по време на евроопейското си турне през 2008 година. Българските фенове, които с нетърпение чакат да видят секси танците на попдивата на 18-и май, може да останат разочаровани. Тя не само, че планира по-футуристичен и електронен облик на концертите си, но и не смята да пее много от големите си хитове. Акцентът в шоуто на Кайли ще падне върху новия й електронен албум "Х" и стари парчета почти няма да има, пише британският вестник ''Сън". Стилът на турнето ще бъде подобен на този от песента "Speakerphone".
--------------------------
Това е статия от днешния "Новинар". Надявам се да е истина, защото много харесвам "Fever tour", което също беше доста електронно.

4 коментара:

Анонимен каза...

мдаа, и аз чух този, така да се каже все още, слух. но съм сигурен, че Кайли няма да ни подведе и шоуто ще бъде запомнящо се.

Анонимен каза...

Kylie wiggle it for us too :D

Анонимен каза...

Хм... и аз харесвам доста новия албум, но не ми се нрави идеята турнето да е изградено изцяло по него. Никак не си падам по електрониката и прочие, въпреки че от известно време Кайли прави "по-сериозна" музика, по-стилна, по-секси. Но и "едното време" си има своя чар... ще ми се все пак да изпее поне няколко по-старички хита.

Vladito каза...

Мисля, че няма как Кайли да не изпее стари парчета. Най-малкото, защото албумът е дълъг 45 минути. Нейн концерт обикновено продължава по два часа, така че сами си правете извода. Освен това да не забравяме, че все пак тя прави това турне именно в подкрепа на албума, а не е подобно на "Showgirl", в което отбелязваше най-силните си песни.
Обожавам електронния звук и много бих се радвал, ако тя се насочи към него повече за турнето.